Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken. Raadpleeg onze privacyverklaring
achtergrond.jpg
F F P E M

brandweerpost Putte

Welkom op de website van Hulpverleningszone Rivierenland post Putte. Op deze website houden we jullie op de hoogte van de activiteiten van de vriendenkring van ons korps. Wil je meer informatie over de interventies, aanwervingen of preventie dan verwijzen we je graag door naar de website van onze brandweerzone.

 

Restaurantdag 2019

Bericht toegevoegd door Lambrechts Koen op 20/05/2019

Zet het al in je agenda. Op zondag 1 september 2019 vindt de jaarlijkse restaurantdag van brandweer Putte plaats in de parochiezaal van Putte. Meer info volg later. Inschrijven kan via https://www.brandweerputte.be/restaurantdag


2 september 2018-Restaurantdag

Bericht toegevoegd door Lambrechts Koen op 19/07/2018

Op 2 september wij onze jaarlijkse restaurantdag. Wil je die dag dus liever niet zelf koken, dan ben je welkom in de Parochiezaal van Putte waar we enkele lekkere gerechten voor je serveren! Inschrijven kan via http://www.brandweerputte.be/restaurantdag/

Tot dan!

2 september 2018-Restaurantdag

Opendeurdag 10 juni 2018

Bericht toegevoegd door Lambrechts Koen op 12/05/2018

Altijd al eens een bezoekje willen brengen aan een brandweerkazerne? Wil je weten hoe je een frietketel moet blussen of wat je moet doen bij een schouwbrand? Tijdens onze opendeurdag laten we je kennis maken met het werk en leven van onze brandweermensen.

Opendeurdag 10 juni 2018

Wespennest melden

Bericht toegevoegd door Lambrechts Koen op 12/05/2018

Het verdelgen van wespen door de brandweer is niet gratis. Voor deze interventie wordt een bedrag van € 36,30 (inclusief BTW) aangerekend. Dit bedrag is vastgelegd via het retributiereglement van Hulpverleningszone Rivierenland.


+

Stuur ons een bericht

Ben je op zoek naar meer informatie over Brandweerpost Putte? Je kan ons via onderstaand formulier een bericht sturen.